31.08.2012

Baykuşlu Tırnaklar

Bugün tatilim bitti ve eve döndüm. Tırnaklarım ayrılmaya başlamıştı o nedenle baya kısalttım gördüğünüz üzere. Ama yine de oje sürmekten alamadım kendimi. Rimmel London Camouflage Chic sürdüm, tek kat sürdüm. Bayadır desenli şeyler yapamıyordum, o yüzden üzerine de baykuşlar kondurdum. Yalnız bir hata yaptım yüzük parmağıma yaptığım deseni serçe parmağıma yapsam daha iyi olabilirdi. Serçe parmaktaki pek çirkin oldu çünkü. İşte böyle nasıl buldunuz? 






29.08.2012

Claire's 80

Bugün 2. defa sarı bir ojeyle karşınızdayım. Sarı oje pek bana göre değil, dikkat çeken renkleri pek sevmem zaten. Ama bu gerçekten güzel bir sarı cart bi sarı değil, açık hardal rengi diyebiliriz. Adana'da Claire's malesef yok ben bunu Ankara'ya gittiğimde almıştım. 2 kat sürdüm, fiyatı 2.99tl. Ben yine kendime pek yakıştırdığımı söyleyemeyeceğim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu arada sevdiğim bir arkadaşım yakın zamanda bir blog açtı, her şeyi bulabileceğiniz bir blog. Göz atmanızı tavsiye ederim. http://bifincankahve.blogspot.com/




27.08.2012

Flormar 431

Bugün tırnaklarımda Flormar 431 var. Kesinlikle çok güzel bir yaz rengi. 2 kat sürdüm, simli ojeler çok daha çabuk kuruyor, diğer ojelere göre, üzerine herhangi bir kurutucu sürmedim. Güneşteki hali pek güzel parıl parıl. Çok fazla diyebilecek bir şey yok fotoğraflarla baş başa bırakayım sizleri.




26.08.2012

Pastel 46

Bir süredir bu renk ojelere elim gitmiyordu, tatile gelirken ayak tırnaklarıma sürerim diye getirdiğim ojelerden biriydi. Flormar M107'ye çok benziyor ama Pastel'in ojelerini çabuk kurudukları için daha bir fazla seviyorum. Ojeyi 2 kat sürdüm, aslında tek katta da rengini belli ediyor ama ben de ojeleri 2 kat sürmek artık bir adet olmuş. Ayrıca tırnaklarım çok yıpranmış durumda olduğundan altından bir koruyucu ürün kullanıyorum bu da ojenin kuruma süresini uzatıyor, Pastel'de bunu yaşamıyorum. Sizin severek kullandığınız tırnak bakım ürünü hangisi?





23.08.2012

Golden Rose Hologprafic 114

Golden Rose'un Holografik ojelerini bilmeyen kalmadı, ben bu holografik ojeleri bir türlü sevemedim, gözümü alıyorlar. Ama Golden Rose'unkileri pek sevdim, çünkü öyle çok göz almıyorlar gerçi bu vaad ettiği şeyi yapamadığını gösteriyor ama ben beğeniyorum bu halini. Bu 114 numaralı olanı 2 kat sürdüm. Rengine bayılıyorum güneşte pek bi parlıyor daha da bayılıyorum. Akşam sürdüğümden güneşte fotoğraflayamadım yarın fotoğraflayabilirsem eklerim.




22.08.2012

Essence Where Is The Party&Leopar

Bildiğiniz üzere tırnaklarımın cansızlığından dolayı oje sürmeye ara vermiştim, ara biraz uzun sürdü çünkü bu arada bilgisayarım bozuldu ve bayram da olunca böyle oldu. Bugünkü ojem Essence Where is the party?. Bu ojeyi bi çok bloggerda görmüştüm fakat bana yakışıp yakışmayacağı konusunda kararsızdım. Geçenlerde kuzenim b ojeyi kullanmaycağını söyleyip bana verdi, ben daha önce almadığıma pişman oldum, gerçekten çok beğendim. 2 kat sürdüm, Essence ojeler şişede göründüğü rengi çok iyi veriyor. Daha sonra da desen disklerimden birindeki leopar desenini yaptım. Desen için Verita'nın siyah ojesini kullandım. Üzerine herhangi bit kurutucu vs. sürmedim.





9.08.2012

Siz Hiç LSV Dükkan Çikolatası Tattınız mı?

LSV Dükkan yani Lösev Dükkan’ında lösemili çocuklarımızın anneleri kendi elleriyle hazırladıkları organik kurabiyeler ve birbirinden renkli el emeği, göz nuru el işlerini sizlere sunuyor. LSV Dükkan bundan tam 12 sene önce LÖSEV Ankara’da, küçücük bir atölyede 5 anne ile başlayan bir çalışmayken bugün yüzlerce annenin ekmek parasını kazandığı meslek atölyeleri haline geldi.                                       

Beslenme ile kanser arasındaki yakın ilişkiye dikkat çekmek için kurulan bu minicik atölye, seneler içerisinde azim, sevgi ve inançla büyüdü. Giderek büyüyen ve insanın içini ısıtan bu başarı öyküsü, LSV Dükkan markasını yaratmaya kadar uzandı. Lösemili çocuklarımızın annelerinin umutlarını, hayallerini işlediği, sevgiyle yoğurduğu her bir LSV Dükkan ürünü sevgili çocuklarımızı hayata bağlayacak.

Tüm renkleri ve lezzetleri ile Türkiye’nin her yerinden LSV Dükkan’a www.lsvdukkan.com üzerinden ulaşabilir ve sipariş verebilirsiniz.

Lösev’i Twitter’da @losev1998 hesabından takip edebilir, #LosevHayatVerir hashtag’i ile  paylaşımlarınızla destekleyebilirsiniz.

Bir bumads sosyal sorumluluk içeriğidir.

8.08.2012

Franken ve Kısa Bir Ara

Bir ara pembe ojelere çok takmıştım bu renk bir pembeyi yerli markalarda bulamadım, ben de kendim yapayım dedim. Neleri karıştırdığımı hatırlamıyorum ama tam istediğim gibi bir renk oldu. Şeker pembesi mı desem sakız pembesi mi desem. Normalde pembe oje sevmem ama bu çok güzel bir renk oldu.
Tırnaklarım çok bakımsızlaştı ve sararmaya başladı o nedenle bir süre oje sürmeyip bakım yapacağım. Arayı çok uzatmayacağım merak etmeyin, bu süre zarfında kendinize çok iyi bakın, benim yerime de bol bol oje sürün.


6.08.2012

Essence Glamorous Life

Bu ojeyi birkaç saat önce Gratis'ten aldım. Ama maalesef rengini pek sevmedim, fazla pembe geldi bana. Dışından bakınca kırmızı olur gibi gelmişti, ama baya pembe bir ojeymiş. İçinde pembe ışıltılar var. Jel bir yapısı var ben 2 kat sürdüm, 2 katta gayet yeterli oldu. Siz beğendiniz mi?




4.08.2012

Watsons Brightening Body Scrub

Genelde ojelerle ilgili şeyler paylaşıyorum ama memnun kaldığım ürünleri de ara sıra göstermek istiyorum. Bu da onlardan biri. Watsons'ın çilek özlü Aydınlatıcı Vücut Peeling'i. Malum yaz aylarındayız, kollarımız bacaklarımız sürekli meydanda. Bu ürün sayesinde kuruyan kol ve ayak dirsekleri yumuşacık oluyor. Ayrıca çok çok güzel kokuyor ve hatta bacaklarınıza masaj yaparak uygularsanız selülitlere de faydalı olabileceğini düşünüyorum. Fiyatı 8 lira ve 2 çeşidi daha vardı lavantalı ve sanırım fındıklı. 




Color Me&Bundle Monster 307

Bundle Monster 2012 serisiyle ilk denememi yaptım. 307 numaralı diskteki tüm tırnağı kaplayan kelebeklerden yaptım. Daha öncede söylemiştim tırnağın tümünü kaplayan desenleri çok seviyorum. Bu 2012 serisinde daha çok tüm tırnağı kaplayan desenler var tam benlik yani. Color Me'nin numarası hakkında bir fikrim yok altında 13 yazıyor ama o numarası mıdır bilmiyorum. Bu ojeler Bim'de satılıyor 1 liraydı sanırım. Ben tek kat sürdüm, tek katta yeterli oldu ve çabuk kurudu. Baskı için de Flormar 390'ı kullandım, baskı için oldukça iyi. Üzerine top coat sürmedim, çünkü elimdeki top coatlar pek iyi değil mutlaka bir yerlere değip bozuyorum ojeyi. 





2.08.2012

Abstract Nail Art Challenge-Day 15: Recreate Fav

15. ve son günden merhaba. Bugün favori olan günü tekrar yapmak vardı, ben french tip yaptım, yine renkli yaptım. Bu renkli frenchler çok hoşuma gidiyor. Önce iki kat Pastel 97 sürdüm, bu Pastel'in yaz için çıkardığı renklerden biri. Daha sonra french bandıyla frenchimi yaptım. French için Rimmel My Denim kullandım, favori mavi ojelerimden biri bu oje. Son olarak Golden Rose Quick Dry sürdüm, Sally Hansen bitti ve Golden Rose'da yerli markalarda denediğim en iyi kurutucu. 





KleanColor Chunky Holo Black

Bu ojeyi ilk gördüğümde vuruldum kendisine, vurulmamak elde değil zaten. Ojeyi Pellini'nin açık artırmasından aldım, hala açık artırmada ojeler mevcut bir bakın derim. Ojeyi tek başına kullanmak istemedim, tek başına sanırım 3 4 katta anca istenileni verir, bilemiyorum denemedim. Ben iki kat siyah ojenin üzerine tek kat halinde sürdüm, kullandığım siyah oje Pastel'in, çabuk kuruduğu için onu tercih ettim. En son tabi ki Insta-Dri sürdüm, yoksa bu ojenin kuruması imkanızdı bence kesin bozulurdu. 




Abstract Nail Art Challenge-Day 14: New Tutorial

14.günden merhaba bugün nasıl yapıldığı belli olan bir manikür yapmam gerekiyordu ve bunu daha önce yapmamış olmam gerekiyordu. Ben de linkteki manikürü yaptım. Videoda süngerle geçişli bir renk yapılmıştı ama ben düz renk üzerine yaptım.(biraz üşengeçlikten) Karanlık bir gökyüzü olsun istedim, Flormar U08 kullandım. Daha sonra Pastel'in siyah ojesi ve Claire's in sarı ojesiyle binaları binaların camlarını yaptım. Son günde görüşmek üzere.