24.02.2013

Pastel 107

Herkese merhaba, 31 day challenge'dan çok sıkıldım, biraz ara vermek istiyorum. Bugün sürdüğüm ojeyi göstermek istiyorum. Pastel 107 numara, kahverengi içinde altın rengi ışıltılar barındıran bir oje. Tırnaklarımda 2 kat var, Pastel ojelerin hızlı kuruduklarını söylememe gerek yok sanırım. Ben bunun rengini baya beğendim, siz nasıl buldunuz ?




22.02.2013

300 İzleyici Çekilişi

Herkese merhaba, uzun zamandır bir çekiliş yapmak istiyordum. Hazır 300 izleyiciye de ulaşmışken, 8 Mart da yakınken bir çekiliş yapayım dedim. Ürünlerin çoğu kullanılmamıştır. Ojelerden birkaçı 1 kere kullanıldı ve sıvı saç kremi çok az kullanıldı. Hediyeler fotoğraflarda göründüğü gibi, çekiliş zamanına kadar bir şeyler ekleyebilirim, onlar da süpriz olsun.
Tek yapmanız gereken, blogumun izleyicisi olmanız ve bu postun altına yorum bırakmanız. Size ulaşmam için mail adresinizi yazmayı unutmayın. İsteyenler bloglarında ve Facebook, Twitter'da paylaşabilir, adsız yorumlar kabul edilmeyecek. Çekiliş 10 Mart'ta sonlanacak. Açıklama işi de o hafta içinde olacak. Kargo ücreti bana ait. Çekiliş sadece Türkiye içindekiler için.
Facebook sayfamı beğenirseniz sevinirim.
Bol şanslar...



19.02.2013

New 31 Day Challenge-Day 16 Colour Opposites

Selamlar, bugün zıt renklerle bir manikür yapmam gerekiyordu. Ben de turuncu ve maviyi seçtim, turuncu için Essence I'm so very, mavi için Sally Hansen Thinking of blue kullandım. Bant yapıştırarak önce turuncuları sürdüm, daha sonra mavi kısımları sürdüm. Her ikisini de iki kat sürdüm. Kurutucu vs. kullanmadım, bugünü de böyle bitirmiş oldum, nasıl buldunuz ?



16.02.2013

New 31 Day Challenge-Day 15 Watercolour

15. günden merhaba. Bugünün manikürü suluboya manikürüydü. Ben akrilik boya kullandım. Önce beyaz oje sürdüm, taban oluştursun diye. Daha sonra fırçayı boyaya batırdım, sonra da suya batırdım, değişik renklerde tırnaklarıma sürdüm. Pek başarılı olamadım, ojeyle de denedim, öyle daha da kötü oldu. Böyle bir manikür çıktı ortaya. Nasıl buldunuz ?


15.02.2013

New 31 Day Challenge-Day 14-Stamping

Herkese merhaba, 14. günde baskıyla bir desen yapacaktık. Ben iki kat Golden Rose Matte Velvet 109 sürdüm. Şurada göstermiştim daha önce. Daha sonra üzerine Flormar'ın gümüş rengi ojesiyle Konad M60'daki deseni uyguladım. Üzerine herhangi bir şey sürmedim. Bugünü de böyle tamamlamış oldum, nasıl buldunuz ?


13.02.2013

New 31 Day Challenge-Day 13 Your Cheer Yourself Up Mani

Herkese, merhaba, 13. güne geldik. Bugün "sizi neşelendiren bir manikür" vardı. Ben de beni neşelendirecek bir manikür yaptım, sevgililer günün de yaklaşmasından ötürü, kalpler yaptım. Kalplerim çok düzgün olmasa da idare eder bir görüntü çıktı ortaya. Taban olarak iki kat Essence English Rose sürdüm. Daha sonra Flormar 418'le kalpleri yaptım. Kalpleri noktalama aleti yardımıyla yaptım benim hatam orta boylarda olanını kullandım. Küçük olanını kullansaydım kalpler daha düzgün olabilirdi. Üzerine China Glaze Fast Forward Top Coat sürdüm. Bu manikürü beğendiniz mi ? 


10.02.2013

New 31 Day Challenge-Day 12 Tape Mani

Herkese merhaba, 12. güne geldik bugünün manikürü bant manikürüydü. Önce Alix Avien Shine Plus serisinin altın rengi ojesini(160) sürdüm. Tek kat sürdüm bence tek katta gayet yeterli. Sahip olduğum en güzel altın rengi oje bu sanırım. Daha sonra zigzag şeklinde olan makasla bantları keserek tırnağıma yapıştırdım, geri kalan kısımları da Pastel 107 sürdüm. Üzerine Golden Rose Quick Dry sürdüm. Nasıl buldunuz ?





7.02.2013

New 31 Day Challenge-Day 11 Splatter

11. günden merhaba, bugün için biraz geç kaldım. Bugün sıçratma tekniğiyle bir manikür yapacaktık. Bu manikürü bu renklerle görmüştüm ve yapmak aklımdaydı. Önce 2 kat beyaz oje sürdüm, daha sonra üzerine kırmızı ve bordo oje sıçrattım, bu sıçratma işini pipetle yapıyoruz, yapması çok eğlenceli. Tırnak kenarlarını silmek biraz sıkıntı olabiliyor, onun için kenarlarına krem sürerek daha kolay çıkarıyorum. Üzerine kurutucu sürmedim. Nasıl buldunuz ?



6.02.2013

New 31 Day Challenge-Day 10 Geometric

Selamlar, 10. güne geldik, bugünün manikürü geometrik manikürdü. Ben şurada gördüğüm manikürü yapmak istedim. Tırnağımın boş görünen yerlerine ince nail art bantlarından yapıştırdım, boyadıktan sonra çıkardım bantları. Boş kalan kısımları boyamadan bıraktım. Altın rengi oje Alix Avien'in Shine Plus serisinden 160 numara, diğer oje ise Golden Rose Rich Color 18 numarası. Kurutucu vs. kullanmadım. Nasıl buldunuz ?




5.02.2013

New 31 Day Challenge-Day 9-Saran Wrap

Herkese merhaba, 9. güne geldik, bugün streç filmle manikür yapılacaktı. Bu manikürü ne zamandır denemek istiyordum, iyi oldu. Önce iki kat Alix Avien 202 sürdüm, tam bir çikolata rengi, çok hoş duruyo bence tırnakta. Daha sonra kağıda biraz Color Me ojeden damlattım, streç filmi ojeye değirip tırnaklarıma pıt pıt yaptım.(pıt pıt evet:) Üzerine kurutucu vs. sürmedim böyle daha güzel gözüküyor bence. Bu arada Color Me ojeler ara ara Bim'de satılıyor, numarası yok fakat şişenin altında 15 yazıyor o numarası mıdır bilemiyorum. Bu manikürü yapması kolay ve bence güzel görünüyor tırnakta. Siz beğendiniz mi ?




3.02.2013

New 31 Day Challenge-Day 8 Duochrome, Flakie or Holo

Geldik 8. güne, duochrome, flakie ya da holografik oje sürmem gerekiyordu bugün. Ben tercihimi duo chrome'dan yana kullandım ve Essence Chic Reloaded kullandım. Mor yeşil yanar döner bir oje bu. Açıkçası bu ojeyi tanımlamak biraz zor. Ben ilginç buluyorum, siz nasıl buldunuz ? 






2.02.2013

New 31 Day Challenge-Day 7-Ombre or Skittle

Herkese merhaba, bugün 7. gün Ombre veya Skittle manikürü yapmam gerekiyordu. Ben Skittle'ı seçtim, bunların ne olduğunu anlatmak biraz zor. Skittles şekerlerinin renklerinden ilham alarak; baş parmağıma Flormar Neon serisi N007, işaret parmağıma Essence Wake Up, orta parmağıma Gabrini M103, yüzük parmağıma Gabrini M111 ve serçe parmağıma da Golden Rose 108 kullandım. Her birini 2 kat sürdüm. Şekerlerin fotoğrafı alıntı(Google görsellerinden). Nasıl buldunuz ?






1.02.2013

New 31 Day Challenge-Day 6-Your Favorite Colour Family

Herkese merhaba 6. güne geldik. Bugünün maniküründe en sevdiğin renk ailesi vardı. Ben yeşili tercih ettim. Önce Essence Viva La Green sonra Pastel 307 sonra da China Glaze Holly day sürdüm. Daha sonra kesişim yerlerini ince nail art bantlarıyla bantladım, bantın rengi siyaha yakın lacivertimsi bir renk. Bugünü böyle tamamladım, hoşunuza gitti mi ?